Vragen

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Wat doet een gewichtsconsulent?

In het kort houdt het in dat ik als gewichtsconsulent, cliënten motiveer, adviseer en begeleid naar een gezond gewicht door middel van voedings-en leefstijladviezen. Een gewichtsconsulent helpt mensen met afvallen en het aanleren van een gezond eetpatroon.

Ik zou graag een afspraak willen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hoe doe ik dat?

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een datum af te spreken. Ook mag je me bellen of via whatsapp een berichtje sturen.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen plaatsvinden op vrijdag overdag, maar ook op alle avonden van de week. Mocht het alsnog lastig zijn, laat het me weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing om een geschikt moment te vinden om af te spreken.

Kan ik ook samen met een of meerdere vrienden, familie en/of kennissen een programma volgen bij Puur Annemie?

Ja dat is mogelijk. Leuk zelfs, want naast dat je van mij veel kan leren, kun je dan ook veel leren van de anderen. Wil je meer weten, neem dan contact met me op dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Hoe bepaal ik welk programma van Puur Annemie het beste bij me past?

Welk programma het beste bij jou past hangt af van wat je wil en wat je doel is. Hier kun je meer lezen over de verschillende programma’s en wat ze inhouden. Ook tijdens het intakegesprek gaan we samen bekijken welk programma het beste past bij jou.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee, een verwijzing van een huisarts is niet nodig. Mochten er specifieke vragen zijn of lichamelijke klachten kan ik je wel adviseren om te overleggen met je huisarts.