Voel je fit

Het Voel je Fit programma is een persoonlijk samen gesteld pakket en bestaat uit 1 uitgebreide intake en 5 vervolgconsulten.

We streven er samen naar om tijdens het programma jou doelen te behalen, lekker te eten en gemotiveerd aan de slag te gaan!

Al vanaf €195,- voor een compleet programma!

Fit Basis

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Uitgebreide intake
  • Voedingsadviezen n.a.v. ingevulde dagboeken
  • Persoonlijk plan om te werken aan jou doelen
  • Meten/wegen bij elk consult
  • Tussentijdse contactmomenten via mail of WhatsApp
  • 5 Consulten (30 minuten)
  • Gratis Puur Annemie weekplanner
3 maanden
€ 195,–

Dit programma is uiteindelijk zo samen te stellen als jij het graag wil. Als blijkt dat je behoeft hebt aan meer consulten of graag met enige regelmaat gebruikt wil maken van een zogenaamd 'stok-achter-de-deur' is die mogelijkheid er ook. Vraag gewichtsconsultent Puur Annemie voor de verschillende opties tijdens de intake of gedurende het programma.

Tarieven

Kennismakingsgesprek Gratis
Intake (intakeformulier en metingen) € 60
Consult (30 minuten) € 30

Uitleg

Kennismakingsgesprek: Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij met elkaar kennis maken. Ik zal vertellen wie ik ben en mijn werkwijze uitleggen. Graag hoor ik van jou wie je bent en wat ik voor je kan betekenen. Duur: ±20 minuten.

Intakegesprek: Voorafgaand aan het intake gesprek ga ik je vragen om een intakeformulier in te vullen. In het formulier staan algemene persoonlijke vragen, maar ook vragen over voeding en beweging. Het formulier zullen we tijdens het intakegesprek doornemen. Op deze manier leer ik je beter kennen en kan ik tijdens de begeleiding alles zo veel mogelijk op jou persoonlijk aanpassen. Tijdens dit gesprek zullen we ook gaan wegen en kan ik je energie behoefte berekenen. Duur: 60-90 minuten.

Voedingsadvies: Om een persoonlijk voedingsadvies te kunnen maken ga ik je vragen om een dagboek bij te gaan houden voor drie dagen. Aan de hand van het ingevulde eetdagboek, maak ik een voedingsanalyse en schrijf ik een advies. Daarbij zal ik ook rekening houden met de voor jou berekende energiebehoefte. Tijdens het gesprek zal ik mijn analyse en advies toelichten zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan. (

Consulten: Tijdens het consult wordt de voortgang besproken, blikken we terug op de eerder gemaakte afspraken en hoor ik graag wat er goed gaat en waar je tegenaan loopt. Daarnaast gaan we elk consult meten en wegen. Bovendien zal ik je dingen leren over gezonde voeding en een fitte leefstijl. Samen zullen we tijdens het gesprek er voor zorgen dat je je nieuwe eet- en leefgewoontes eigen kan maken.

En dan nog even dit

  • Wanneer je een gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, geeft het dan minimaal 24 uur van te voren aan. Wanneer dit niet gebeurt kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
  • Veel zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door een gewichtsconsulent geheel of gedeeltelijk. Klik op deze link om te kijken of jouw zorgverzekeraar het ook vergoed.