Over mij

Mijn naam is Annemie Blokzijl-Boer (1986), getrouwd met Arjen en moeder van een dochter Suze (2017). Ik ben gewichtsconsulent in Hoogeveen en ik geef Pilates lessen. Ik hou van gezond en lekker eten en ik sport graag. Naast mijn baan als financieel administratief medewerker, ben ik veel bezig met voeding en beweging.

De laatste jaren is mijn interesse in gezonde voeding en bewegen steeds toegenomen. Ik ontdekte dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een gezonde draai te geven aan je voeding. Een aantal keer in de week sport ik met veel plezier. Zo doe ik graag aan pilates en aquafloaten. Ook maak ik regelmatig mijn eigen trainingen met kracht en conditie oefeningen. In de zomer ga ik graag het water op met mijn SUPboard.

Ik merkte dat ik het leuk vind om mijn kennis en enthousiasme met andere te delen. Ik vond het zo interessant dat ik heb besloten er meer mee te gaan doen. In juni 2016 heb ik mijn diploma Gewichtsconsulent gehaald en heb ik me ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sindsdien heb ik meerdere clienten begeleid naar een gezond gewicht.

Mijn doel is om mensen (met een gewichtsprobleem) persoonlijk te begeleiden naar een gezonde eet-en leefstijl. Niet door streng te diëten of shakes te gebruiken, maar door je bewust te maken van gezondere keuzes en samen op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Zodat je je energiek en fit gaat voelen.

Als consulent probeer ik altijd voor je klaar te staan met enthousiasme, motivatie en de nodige kennis. Je voeding is de basis tijdens de begeleiding, maar ook zullen we ons bezig houden met alles waar jij behoefte aan hebt om jouw doel te bereiken.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en de mogelijkheden, kijk dan bij programma’s of neem vrijblijvend contact met me op. Daarnaast schrijf ik regelmatig een blog of plaats ik een nieuw recept. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Groetjes,

Annemie