Super makkelijke bananenpannenkoek

Voor dit recept heb je eigenlijk maar twee ingrediënten nodig, super makkelijk toch? Waarschijnlijk heb je ze al in huis en kun je deze pannenkoekjes zo maken!

Gezond ontbijt

Meestal eet ik elke ochtend hetzelfde (yoghurt met muesli en fruit), maar als ik tijd heb maak ik graag wat anders. Deze bananenpannenkoekjes zijn dan een van m'n favorieten. Ze zijn super simpel om te maken en je hebt niet veel nodig. Daarnaast is het een supergezond ontbijt.

Ei en banaan is alles wat je nodig hebt en dat heb je vast al in huis. Ik eet het vaak met een stukje fruit en een beetje kwark. Ook doe ik een beetje honing over de bananenpannenkoekjes. Een lekker gezond ontbijt, voor een goed begin van de dag!

Ingrediënten (± 6 kleine pannenkoekjes):

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • Kaneel
  • Olie om in te bakken (ik gebruikte deze keer kokosolie)

Bereidingswijze:

  1. Prak de banaan in een kom
  2. Roer de eieren door de geprakte banaan
  3. Voeg eventueel een beetje kaneel en een snufje zout toe
  4. Verhit een beetje olie in de pan en bak hierin 3 pannenkoekjes tegelijk.

Is 6 pannenkoekjes te veel? Beweer er dan drie voor de volgende ochtend!

Eetsmakelijk!