Meest gelezen in 2018

Ik heb dit jaar veel bezoekers mogen ontvangen op de website. Super leuk, dank daarvoor! Hierbij een terugblik op 2018.

Top 5 van meest gelezen blog/recept van 2018

Ik deel hieronder de 5 meest gelezen blogs en/of recepten van het afgelopen jaar!

1. ADVIEZEN OM GEMOTIVEERD TE BLIJVEN

Het is vaak best gemakkelijk om een doel te stellen, maar om vol te houden en gemotiveerd te blijven is best lastig. Lees mijn adviezen om gemotiveerd te blijven.

2. SUIKERS; HOEVEEL MAG IK HIER EIGENLIJK VAN HEBBEN?

Er is nog altijd veel discussie over suiker. Ik zocht daarom uit hoeveel suiker je mag hebben en schreef er een blog over.

3. SUPER MAKKELIJKE BANANENPANNENKOEK

Veel makkelijker dan dit recept gaat het niet worden. Ik gebruikte maar 2 ingrediënten voor deze bananenpannenkoekjes (oké, 3 als je de kaneel ook meerekent ;)).

4. SALADE MAKEN IN 5 STAPPEN

Vooral in de zomer eet ik vaak salades, maar eigenlijk staat er het hele jaar door regelmatig een salade op tafel. Hoe je een lekkere salade maakt in 5 stappen, vertelde ik je in deze blog.

5. WATERIJS, SOFTIJS OF SCHEPIJS; WAT IS EEN GEZONDE KEUZE

Wat hebben we een mooie zomer gehad! En bij mooi weer horen ijsjes, niet waar? Ik zocht uit welke ijsjes de meest gezonde keuze zijn en deelde de uitkomst op de website.

Doelen voor 2019

Naast terugblikken, kijken we in deze maand vaak ook vooruit naar het jaar dat komen gaat. We maken nieuwe plannen, stellen onszelf andere of uitdagendere doelen en we hebben goede voornemens. Heb jij al stil gestaan bij wat je graag in 2019 zou willen bereiken? Wat is jouw doel?

Is jouw doel voor 2019 het aanleren van een gezonder eetpatroon? Een aantal kilo afvallen? Fitter worden en je fitter voelen? Weet je alleen niet goed hoe je dit aan moet pakken? En wil je dit liever niet alleen doen, ik help je graag. Kijk voor meer informatie hier.