Doordat we druiven hebben toegevoegd zit er ook een zoete twist aan deze salade. Een zoals je ziet hebben we niet veel hoeven toevoegen om het op smaak te brengen. Als een soort van dressing hebben we er een eetlepel sojasaus bijgedaan, en verder geen smaakmakers toegevoegd. Een goed recept voor een stevigere lunch of een lichtere avondmaaltijd!
Ingrediënten (voor 2 personen):
- 125 gram couscous
- 1/2 ijsbergsla
- 1/2 komkommer
- 1 stukje gerookte kip
- 2 eieren
- Bosje lente ui
- 1 rode paprika
- Handvol druiven
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel sesamzaadjes (optioneel)
Bereidingswijze:
- Kook de couscous volgens de verpakking en laat het afkoelen
- Bak de eieren in de koekenpan en laat het afkoelen
- Wanneer het gebakken ei is afgekoeld, kun je deze in stukjes snijden
- Was alle groente en de druiven goed en snij deze in stukjes
- Doe alles in één schaal en schud de ingredienten
- Voeg de sojasaus en sesamzaadjes toe